Tekstgrootte
kleiner groter

Nieuws

Nieuwsberichten op deze website.

Afhandelingstermijn aanvraag ver overschreden

Een vrouw heeft eind 2017/begin 2018 bijzondere bijstand aangevraagd voor stook- en dieetkosten en vervanging garderobe. In het kader van deze aanvraag heeft ze in juni 2018 ook met een arts van de gemeente gesproken. Sindsdien hoort ze niets meer.

Afhandelingstermijn aanvraag ver overschreden - Lees verder...

Werken wordt ontmoedigd (2)

Een uitkeringsgerechtigde vrouw vindt een baan voor 24 uur per week. Gelet op haar inkomen heeft ze recht op een aanvullende bijstandsuitkering. De vrouw wordt alleen onverwacht geconfronteerd met verrekeningen en vorderingen van de sociale dienst.

Werken wordt ontmoedigd (2) - Lees verder...

Werken wordt ontmoedigd (1)

Een uitkeringsgerechtigde vindt een baan. Hij weet van tevoren niet hoeveel uur hij zal werken en wat hij dus gaat verdienen. Nu zegt de sociale dienst dat de man te veel uitkering heeft ontvangen en dat moet terugbetalen.

Werken wordt ontmoedigd (1) - Lees verder...

Wie doet wat met afspraken over grafonderhoud?

Een dochter beklaagt zich over het onderhoud van het graf van haar vader. Medewerkers van de begraafplaats komen beloftes en gemaakte afspraken over het onderhoud en de aan te leggen beplanting niet na.

Wie doet wat met afspraken over grafonderhoud? - Lees verder...

Meer hulp nodig, geen geld

Een bejaarde man en zijn vrouw hebben meerdere e-mails gestuurd. De vraag naar zorg is groot en de hulp die zij nu krijgen is te weinig. Daarnaast lukt het hen niet om de eigen bijdrage te betalen.

Meer hulp nodig, geen geld - Lees verder...

Deel deze pagina op