Tekstgrootte
kleiner groter

Stadjerspas zonder e-mailadres

19.1.029 Maatschappelijke ontwikkeling

Trefwoorden: digitalisering

Een vrouw vertelt dat ze al jaren een stadjerspas wil. Omdat ze geen e-mailadres heeft, krijgt ze echter steeds te horen dat dit niet kan. De ombudsman meldt de vrouw dat een eerder onderzoek heeft uitgewezen dat de gemeente ook zonder een e-mailadres een stadjerspas afgeeft. Omdat dit onderzoek al van enige jaren geleden is, gaat de ombudsman na of dit nog steeds het geval is.
De gemeente bevestigt dat de vrouw ook zonder e-mailadres een stadjerspas kan krijgen. Ze zal zonder e-mailadres alleen geen nieuwsbrieven en aanbiedingen ontvangen. De vrouw laat weten dat ze voor deze informatie wel bij vrienden terechtkan. De gemeente zal contact met de vrouw opnemen om een stadjerspas voor haar te regelen. Daarmee is de kwestie opgelost.

Deel deze pagina op

Nieuws

Bureau ombudsman telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 13.00 uur

21 oktober 2019

In verband met beperkte personele bezetting zijn wij de komende tijd alleen 's ochtends van 9.00 - 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

lees verder »

Gemeentelijke belastingen bij verhuizing

21 oktober 2019

Een man en vrouw gaan uit elkaar en de man verhuist met één van zijn kinderen naar een andere woning. Omdat het de man onduidelijk is in hoeverre hij de oorspronkelijke belastingaanslag over 2018 na zijn verhuizing nog moet betalen neemt hij veelvuldig contact op met het Noordelijk Belastingkantoor.

lees verder »

Een antwoord blijft uit

14 oktober 2019

Een man stuurt een e-mail aan de gemeente met een vraag. Als de gemeente na vijf maanden nog steeds niet heeft gereageerd op de e-mail wendt zijn vrouw zich tot de ombudsman.

lees verder »