Tekstgrootte
kleiner groter

Hiervoor ben ik niet gekomen

18.6.101 Stichting WIJ

Trefwoorden: schadevergoeding, ondersteuning

Een man heeft 2 jaar lang overlast gehad van een buurman, deze is inmiddels vertrokken. In de periode van overlast heeft de man niet ongestoord gebruik kunnen maken van zijn woning. Om deze reden wil hij een schadevergoeding aanvragen bij de woningbouwvereniging. Voor ondersteuning bij het invullen van het klachtenformulier heeft hij hulp gevraagd van Stichting WIJ (WIJ). De man wordt echter niet geholpen met het invullen van het formulier, maar krijgt het advies om naar een arts te gaan. Hiervoor is de man niet bij WIJ gekomen.

De ombudsman neemt contact op met WIJ. Die zorgt ervoor dat de man een gesprek krijgt met de sociaal raadsvrouw van WIJ. Zij helpt de man met het opstellen van een brief voor het aanvragen van de schadevergoeding. Daarmee heeft WIJ alsnog de hulp geboden waar de man om had gevraagd en dat is mooi.

Deel deze pagina op

Nieuws

Parkeerplaats opgeofferd

20 februari 2019

Het plaatsen van een oplaadpunt voor elektrische auto’s zorgt bij een bewoner voor een onaangename verrassing. De man stelt dat een parkeerplaats wordt opgeofferd terwijl er voor de bewoners in de straat al onvoldoende parkeerruimte is.

lees verder »

Discussie over grafonderhoud

20 februari 2019

Een vader bezoekt al 32 jaar lang elke dag het graf van zijn dochter. De laatste jaren is hij echter ontevreden over het onderhoud.

lees verder »