Tekstgrootte
kleiner groter

Nieuws

Nieuwsberichten op deze website.

Bureau ombudsman telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 13.00 uur

In verband met beperkte personele bezetting zijn wij de komende tijd alleen 's ochtends van 9.00 - 13.00 uur telefonisch bereikbaar.

Bureau ombudsman telefonisch bereikbaar tussen 9.00 - 13.00 uur - Lees verder...

Gemeentelijke belastingen bij verhuizing

Een man en vrouw gaan uit elkaar en de man verhuist met één van zijn kinderen naar een andere woning. Omdat het de man onduidelijk is in hoeverre hij de oorspronkelijke belastingaanslag over 2018 na zijn verhuizing nog moet betalen neemt hij veelvuldig contact op met het Noordelijk Belastingkantoor.

Gemeentelijke belastingen bij verhuizing - Lees verder...

Een antwoord blijft uit

Een man stuurt een e-mail aan de gemeente met een vraag. Als de gemeente na vijf maanden nog steeds niet heeft gereageerd op de e-mail wendt zijn vrouw zich tot de ombudsman.

Een antwoord blijft uit - Lees verder...

Niet in ontvangst genomen brief

Een man staat aan het loket van de Kreupelstraat en wil een brief afgeven waarvoor hij graag een ontvangstbevestiging wil. Eerder is van hem een brief zoekgeraakt. De loketmedewerker wil de brief niet aannemen, laat staan een ontvangstbevestiging afgeven.

Niet in ontvangst genomen brief - Lees verder...

Geen bijstand in de gevangenis

Een man vraagt zich af het wel klopt dat hij een deel van zijn bijstandsuitkering terug moet betalen omdat hij een periode gedetineerd is geweest.

Geen bijstand in de gevangenis - Lees verder...

Deel deze pagina op