U bent hier

Nieuws

Van

Tot

Start inloopspreekuur

Vanaf 4 oktober is er elke maandagmiddag weer een inloopspreekuur van 14:00 tot 16:00 uur.

Snelheid (on)gewenst

Het lukt een man maar niet om via een terugbelverzoek in contact te komen met de juiste medewerker van de gemeente.

Geluidsoverlast binnen de norm

Een man ervaart overlast van het geluid dat wordt veroorzaakt door een aggregaat bij een verkoopkraam voor zijn woning.

Onjuist telefoonnummer gebruikt

Een man klaagt dat de gemeente hem steeds maar niet terugbelt over zijn meldingen over de slordige bestrating in zijn straat.

De eindafrekening kost veel energie!

De penningmeester van een vereniging heeft de gemeente gevraagd om een correcte eindafrekening van energie en water over het boekjaar 2019. Ondanks herhaalde aanmaningen en ingebrekestellingen krijgt de man die niet.

Niets gemerkt

Een man heeft wel 6 keer gebeld met de gemeente over het schoonmaken van de verzamelputten aan het einde van de straat. De gemeente heeft toegezegd ze schoon te maken. Omdat hij niet verder komt, meldt hij zich bij de ombudsman.

Thuiswerken met herrie

Een man ervaart geluids- en trillingsoverlast van de sloop- en bouwwerkzaamheden voor zijn woning. Door corona is de man verplicht om thuis onderwijs te volgen en thuis te werken. Hij verwacht van de gemeente meer aandacht voor zijn problemen. Meldingen gedaan bij de gemeente, hebben onvoldoende effect. Hij meldt zich bij de ombudsman.

Wat hij ook doet: geen reactie

Een man beklaagt zich over het uitblijven van een beslissing op zijn bezwaarschrift en hoort ook niets op zijn klacht hierover.